Wall Street s'anima amb l''efecte vacuna' i els avenços a Washington

Les principals borses nord-americanes se segueixen desplaçant en zones de màxims

Per

Bolsamania | 09 des, 2020

Actualitzat : 17:17

DJ INDUSTR AVERAGE

23:20 28/05/24

  • 38.852,86
  • -0,55%-216,73
  • Max: 39.028,99
  • Min: 38.706,14
  • Volume: -
  • MM 200 : 36.735,65

Wall Street segueix en plena forma. Les principals borses nord-americanes cotitzen amb noves pujades a la calor de la primera dona de món que ha rebut la vacuna de Pfizer i BioNTech contra la COVID-19, i els positius avenços en les negociacions per tirar endavant un nou paquet d'ajudes econòmiques al país.

"Interessantment, el lideratge (a les borses) està sent compartit entre les tecnològiques i els cíclics, una tendència que cada vegada s'ha deixat veure més durant les últimes cinc sessions", asseveren els experts de Leuthold Group.

"Impedir que la renda variable segueixi pujant aquest Nadal pot ser tasca impossible amb la vacuna ja de camí i la ronda d'estímuls a la volta de la cantonada", postil·len.

En el front polític, Donald Trump s'ha endut un nou cop després que la Cort Suprema rebutgés el seu intent d'anul·lar el resultat electoral de Pennsilvània, en un dels seus últims i desesperats moviments per aferrar-se a la butaca del despatx oval.

La Cort, en una breu ordre, ha rebutjat una petició del congressista nord-americà Mike Kelly, aliat de Trump, i d'altres republicans de Pennsilvània que van presentar una demanda després de les eleccions del 3 de novembre.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX redueix el seu avanç pressionat per les caigudes de Siemens Gamesa i Banc Santander. El selectiu espanyol no perd de vista el Brexit, amb un sopar prevista a Brussel·les entre Boris Johnson i Ursula von der Leyen, als quals se'ls acaben les opcions per forjar un acord. Finalment, a Àsia les borses han tancat en verd tot i les caigudes del compost de Xangai.

Últimas noticias