Wall Street cotitza pla amb Tesla disparada i a l'espera del debat Trump-Biden

Els dos candidats a la presidència dels EUA es veuen les cares en el seu segon i últim debat

Per

Bolsamania | 22 oct, 2020

Actualitzat : 15:59

Wall Street cotitza pràcticament pla davant uns estímuls que segueixen sense arribar i amb la mirada posada en l'últim debat per la presidència dels EUA que se celebra aquesta nit entre Donald Trump i Joe Biden. El demòcrata arriba a Nashville amb un avantatge de fins a vuit punts percentuals en les enquestes, i mitjans com Bloomberg assenyalen que l'enemic més perillós que afrontaran són "ells mateixos".

"Trump afronta el major desafiament, perquè ha de calmar la seva agressivitat demostrada en la primera trobada, que li va costar més d'un vot", segueix Bloomberg. "A més, haurà de defensar bé per què mereix un segon mandat a la Casa Blanca", afegeix el rotatiu estatunidenc.

En el front empresarial, Tesla és notícia amb el seu avanç del 5% després de convèncer al mercat amb el seu cinquè trimestre consecutiu obtenint beneficis.

"Els nostres ingressos operatius van millorar en el tercer trimestre a un nivell rècord", asseguren des de la fabricant dirigida i liderada per Elon Musk en un comunicat. "Els impactes positius en els guanys van incloure un fort volum, una millor absorció de costos fixos i una reducció contínua de costos", postil·len.

En matèria econòmica, les peticions setmanals de desocupació han caigut aquesta última setmana als seus nivells més baixos des de l'inici de la pandèmia. Concretament, s'han registrat 787.000 peticions noves, respecte a les 875.000 anticipades pels economistes.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex cedeix posicions amb IAG i Bankinter entre els pitjors valors després de publicar els seus resultats trimestrals. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en vermell després que l'FMI hagi rebaixat les seves previsions per a la regió.

Últimas noticias