Wall Street corregeix després dels nous màxims del Nasdaq i cau un 1%

Les borses nord-americanes es prenen un respir amb Apple novament com a protagonista

Per

Bolsamania | 24 jun, 2020

Actualitzat : 16:41

Wall Street es pren un respir. Els principals índexs dels EUA cauen un 1%, només un dia després que el Nasdaq marqui nous màxims històrics.

En el front empresarial, Apple torna a ser protagonista. Els de Cupertino repunten un 2% després d'anunciar els seus nous sistemes operatius per a iPhone i Mac.

L'avanç del colós tecnològic dirigit per Tim Cook estén així les pujades de l'anterior sessió, que van tenir lloc després de conèixer-se que Apple 'parteix peres' amb Intel i començarà a fabricar els seus propis xips per a ordinador.

En matèria sanitària, el coronavirus continua fent tremolar els mercats. L'assessor sanitari de la Casa Blanca, Anthony Fauci, reconeix ara que el país està assistint a "un pertorbador" repunt de positius en els últims dies. El temor a un rebrot és més real que mai.

La política també torna a marcar l'agenda dels inversors. Encara continua cuejant l'incendi dialèctic creat per Peter Navarro, el polèmic assessor de Trump. Per primera vegada, el president dels EUA va haver d'apagar un foc en lloc de provocar-lo, i va assegurar que l'acord comercial amb la Xina continua "intacte".

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex i la resta d'Europa retrocedeixen tot i l'IFO positiu alemany i després dels comentaris de Lane. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en verd amb Tencent marcant nous màxims a la Borsa d'Hong Kong.

Últimas noticias