Telefónica puja un 11% en quatre dies i camina cap a la seva millor setmana des de juny

Entre l'1 i el 6 de juny, els títols de l'operadora de telecomunicacions van repuntar un 14,74%

Per

Bolsamania | 08 oct, 2020

Les accions de Telefónica avancen més d'un 2,5% aquest dijous i acumulen un repunt superior a l'11% en els últims quatre dies. De continuar amb aquesta ratxa alcista, tancaria demà la seva millor setmana en quatre mesos, des que va repuntar un 14,74% entre l'1 i el 6 de juny.

El dilluns va començar amb fortes pujades del 8,32%, registrant el seu major increment des de març i recuperant els 3 euros per acció. Un dia més tard va encadenar una altra bona sessió amb una revaloració del 3,28% al caliu de les crides a la consolidació del sector. El dimecres va sofrir un ajust 2,96%, però aquest dijous ja ha recuperat pràcticament totes aquestes pèrdues.

En el que va d'any, els títols de l'operadora de telecomunicacions perden un 46% i es troben per sota del preu objectiu de 5,43 euros que li atorga el consens dels analistes de FactSet. Per a aconseguir aquest valor hauria de repuntar un 59% respecte als nivells actuals. Davant aquesta situació, un 46% dels experts recomana 'Comprar', un altre 46% aconsella 'Mantenir' i un 8% aposta per 'Vendre'.

ANÀLISI TÈCNICA

Per aspecte tècnic, l'analista de 'Bolsamanía', José María Rodríguez, explica que "les pujades dels últims dies són, de moment, un simple rebot (fase de reacció). No és la primera vegada que veiem el títol rebotar amb força i dies/setmanes després marcar nous mínims anuals. No hi ha figura de retorn en aquest moment, la qual cosa no vol dir que no pugui ser l'inici d'alguna cosa més".

"Tot canvi de tendència comença sent un rebot sense importància fins que deixa de ser-ho. Però avui dia no estem veient res que no hàgim vist abans. L'única cosa interessant, rebuscant, pot ser el fet que el mínim anual s'ha vist en els 2,85 euros i el nostre objectiu de caiguda des de fa mesos estava en els 2,50 euros. Diguem que, d'alguna manera, s'hi hauria gairebé complert íntegrament. Però no, de moment no hi ha cap evidència que estiguem davant un canvi de tendència de mitjà i llarg termini", afegeix aquest expert.

Últimas noticias