Sabadell manté la junta, però canvia de local i recomana seguir-la 'online'

Se celebrarà el 26 de març

Per

Europa Press | 20 mar, 2020

Actualitzat : 15:24

Banc Sabadell manté la celebració de la seva junta d'accionistes el 26 de març, en segona convocatòria, si bé ha decidit canviar el lloc de celebració i realitzar-la ara en les instal·lacions de l'entitat a Alacant (local veí al domicili social del banc).

Al principi, la junta d'accionistes s'anava a calebrar a l'Auditori de la Diputació d'Alacant, que ara és tancada per l'estat d'alarma decretat pel Govern.

Tot i el canvi de local, el banc ha recomanat als accionistes que no hi assisteixin i en segueixin el desenvolupament de forma telemàtica.

En concret, l'entitat bancària considera que la millor manera de garantir que els accionistes puguin exercir els seus drets, amb plena garantia per a la seva salut i la dels altres, és recomanar que no assisteixin, i enlloc d'això segueixin en directe la junta a través de la web corporativa i de l'aplicació mòbil.

Així mateix, veu pertinent aconsellar i fomentar l'exercici dels drets de vot en el sentit que indiquin, mitjançant els mecanismes de delegació posats a la disposició dels accionistes amb mitjans físics o telemàtics a través de BS Online i BS Mòbil, que figuren descrits a l'anunci de convocatòria i a la pàgina web corporativa de Banc Sabadell.

Últimas noticias