Pèrdues a Àsia per la incertesa sobre l'evolució del coronavirus

Wall Street va tancar amb signe mixt després de l'aprovació del nou pla d'estímuls

Per

Bolsamania | 22 des, 2020

Pèrdues a Àsia per la incertesa sobre l'evolució del coronavirus, tant a diversos països de la regió com als països europeus. Els inversors han sortit del mercat en considerar que la situació actual no és positiva per als actius de risc.

La nova soca de coronavirus trobada al Regne Unit, que ha provocat el bloqueig del país amb la resta de nacions del Vell Continent, va causar fortes caigudes a les borses europees.

I malgrat que Wall Street tanqués amb signe mixt i lluny dels mínims intradia, després de l'aprovació del nou pla d'estímuls per valor de 900.000 milions de dòlars, la cautela domina el sentiment dels operadors.

En altres mercats, el petroli Brent cau un 1,8%, fins als 50 dòlars, mentre l'euro es deprecia un 0,17% i es canvia a 1,2221 dòlars. A més, l'unça d'or cau un 0,2%, fins als 1.878 dòlars.

Finalment, cal recordar que aquesta setmana només queden dues sessions i mitja a les borses, ja que dijous obren només mitja jornada a banda i banda de l'Atlàntic i divendres tanquen per Nadal.

Últimas noticias