Les borses asiàtiques tanquen en positiu animades pel rebot de Wall Street

Encara que l'índex de Jakarta es va desplomar després d'anunciar el país plans per a un bloqueig parcial

Per

Bolsamania | 10 set, 2020

Actualitzat : 18:07

Les borses de l'Àsia han acabat la sessió del dijous en positiu, animades pel rebot protagonitzat per Wall Street aquest dimecres. No obstant això, els mercats indonesis es van oposar a la tendència a mesura que les accions es desplomaven.

En concret, el Xangai Composite va pujar un 0,29% i el Shenzhen, un 0,369%. El Nikkei de va avançar un 0,62% mentre que l'índex Topix es va alçar un 0,79%. A Corea del Sud, el Kospi va guanyar un 0,72%. I a Austràlia, les accions també van cotitzar en territori positiu. En general, l'índex MSCI Asia ex-Japan va pujar un 0,44%.

Per contra, al sud-est asiàtic, l'índex de Jakarta a Indonèsia es va desplomar un 4,88% després que la capital del país anunciés plans per a restablir un bloqueig parcial a causa del coronavirus.

En el terreny de les divises, el ien japonès cotitzava a 106,06 per dòlar després d'afeblir-se des de nivells per sota de 105,9 enfront del dòlar a la jornada anterior. El dòlar australià va canviar de mans a 0,7269 dòlars després d'un màxim anterior de 0,7286 dòlars.

Últimas noticias