JP Morgan confia en la filial alemanya de Telefónica: les seves accions pujaran un 60%

Els experts de la firma estatunidenca li atorguen un preu objectiu de 3,60 euros

Per

Bolsamania | 13 oct, 2020

Les accions de Telefónica Deutschland ofereixen "un punt d'entrada molt atractiu". Així ho considera JP Morgan al seu últim informe, en el qual li atorga un preu objectiu 3,60 euros per acció. D'aquesta manera, considera que tenen un potencial alcista del 60% respecte als 2,26 euros en els quals va tancar aquest dilluns. En la jornada d'avui, els seus títols avancen més d'un 2%.

Els experts de la firma estatunidenca basen la seva confiança en els resultats del tercer trimestre que la filial alemanya de Telefónica presentarà el pròxim 28 d'octubre. Estimen que els ingressos repuntaran un 0,3% en taxa mensual i un 0,1% en taxa interanual, fins als 1.866 milions d'euros. A més, per a l'any fiscal 2021 preveuen un creixement del 2,7% en la facturació i un increment del resultat brut d'explotació (Ebitda) del 5,5%.

D'altra banda, la companyia de telecomunicacions pretén finalitzar 2020 sense deute net sobre la base anterior. No obstant això, des de JP Morgan es pregunten si, després de sofrir recentment una rebaixa important en la seva qualificació creditícia, serà capaç d'"aprofitar la seva sòlida posició en el balanç" per a realitzar una recompra d'accions i reforçar el valor. Una altra de les incògnites és si la matriu Telefònica participaria d'aquest procés.

En el que va d'any, els títols de la companyia es deixen un 10% en el parquet de Frankfurt. I, en tot 2020, no han aconseguit arribar als 3,60 euros que li adjudica JP Morgan, situant el seu màxim valor en 2,90 euros. Per a trobar l'última vegada que es va situar a l'entorn de l'esmentat preu objectiu cal remuntar-se a desembre de 2018.

Últimas noticias