Els quatre bancs europeus als quals Goldman dóna un potencial del 40%

Banco Popular figura entre les entitats amb més recorregut alcista a la borsa

Per

Bolsamania | 17 gen, 2017

No és estrany. Amb tot el que han caigut els bancs en borsa en els últims temps, molts d'ells tenen un potencial alcista notable. Així ho reflecteixen les valoracions que Goldman atorga als principals bancs europeus, entre les quals sobresurten quatre entitats que compten amb un potencial de pujada del 40%. O més.

Es tracta de quatre, una reduïda llista en la qual es troba un representant espanyol: Banco Popular. El banc d'inversió nord-americana li atorga un preu objectiu 1,31 euros, similar als 1,3 euros que també li concedeix Citi. Aquest preu obria un potencial del 40% als seus títols, del que ja s'està menjant una part aquest dimarts, ja que les seves accions sumen gairebé un 5%.

Itàlia aporta un altre component a aquesta reduïda llista: UniCredit. Els 3,8 euros als quals el banc nord-americà valora els seus títols li deixen un recorregut alcista del 38,5%, ja que ara cotitza a 2,74 euros.

Fora dels països mediterranis, cal viatjar al nord per trobar els majors potencials. Goldman eleva el preu objectiu del finlandès Nordea dels 121 als 140 euros i el del suec Svenska Handelsbanken, dels 152 als 173 euros. Aquests preus concedeixen un potencial del 38% al primer i del 39,5% per al segon.

Últimas noticias