Claus borsàries de la propera sessió: resultats de Sacyr i producció industrial

També es coneixerà la balança comercial de la Xina, les seves importacions i exportacions anuals

Per

Bolsamania | 07 set, 2017

Aquest divendres els inversors estaran atents a diferents dades macroeconòmiques, entre els quals destaca la producció industrial mensual d'Espanya. I, de manera més destacada des del costat empresarial, la jornada estarà marcada per la presentació de resultats de la constructora espanyola Sacyr, en la qual el gegant BlackRock ha aconseguit el seu major posició curta.

D'aquesta manera, després d'una intensa dijous durant el qual els mercats han estat atents a tot el que pogués succeir a Catalunya i, especialment, a la compareixença del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, després de la reunió d'aquesta institució, el 8 de setembre no tindrà grans cites macroeconòmiques.

Així, es coneixeran diferents dades des de diverses parts del globus terraqüi. Des d'Àsia, la Xina donarà a conèixer la seva balança comercial, les seves exportacions i les importacions anuals. Més tard ho faran al Vell Continent Alemanya, tant des de la perspectiva mensual com anual, així com els seus costos laborals; i el Regne Unit, encara que en el seu cas, a més de la balança comercial, se sabrà la producció industrial i manufacturera britàniques.

DADES MACROECONÒMIQUES:

Espanya: producció industrial mensual (9.00h.)

Xina: balança comercial, exportacions i importacions anuals (00:00h.).

Alemanya: balança comercial, importacions i exportacions anuals, i costos laborals anuals (8.00h.).

Regne Unit: balança comercial, producció industrial i producció manufacturera (10.30h.).

DADES EMPRESARIALS:

Espbanya: Presentació de resultats de Sacyr (13.00h.).

Últimas noticias