Claus borsàries de la propera sessió: decisió de tipus de la Fed i roda de premsa de Powell

La Reserva Federal dels EUA farà pública la seva decisió sobre els tipus d'interès

Per

Bolsamania | 20 mar, 2018

Durant la jornada d'aquest dimecres, 21 de març, els inversors comptaran amb una referència econòmica clau: la decisió de tipus de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed). Aquesta tindrà lloc després de la primera reunió de política monetària del Comitè Federal del Mercat Obert de l'organisme central amb l'actual president, Jerome Powell.

El mercat està pràcticament segur que la Fed pujarà fins a 25 punts bàsics el preu del diner, fins a l’1,5%-1,75%. No obstant això, aquesta decisió, així com la seva estimació de creixement i d'inflació per als Estats Units, es coneixeran més tard del tancament del mercat borsari espanyol. També s'actualitzaran les projeccions sobre l'evolució dels tipus d'interès.

A més, Jerome Powell oferirà una roda de premsa per explicar la decisió del banc central i el rumb de la política monetària.

Fora del país nord-americà, a Espanya es coneixerà la balança comercial, i al Regne Unit, l'evolució i la taxa d'atur.

ECONOMIA

- Estats Units: comunicat i decisió de tipus del FOMC, actualització de les previsions econòmiques i de l'evolució sobre els tipus d'interès (19:00h). Roda de premsa de Jerome Powell (19:30h).

- Espanya: balança comercial (9:00h).

- Regne Unit: evolució i taxa de l'atur (10:30h).

Últimas noticias