Siemens Gamesa comunica als sindicats l'acomiadament de 408 treballadors durant els pròxims tres anys a Espanya

Empresa i sindicats estan tenint reunions

Per

Europa Press | 13 nov, 2017

Siemens Gamesa ha comunicat als sindicats la seva previsió d'acomiadar 408 treballadors durant els pròxims tres anys a les diferents plantes que la companyia té distribuïdes per tot Espanya.

Segons ha informat l'empresa a Europa Press, durant la reunió que s'està celebrant aquest dilluns amb els sindicats s'ha traslladat a la representació sindical que la previsió és acomiadar 408 treballadors a Espanya, dels quals 341 serien durant 2017, comptant des del passat 30 de setembre.

Siemenes Gamesa va anunciar la passada setmana un pla de reestructuració de fins a 6.000 llocs de treball en un total de 24 països. El grup, que té una plantilla aproximada de 4.000 persones a Espanya, -600 a Guipúscoa i Biscaia- va donar a conèixer dilluns passat els seus resultats del primer semestre, en què va assolir uns ingressos de 5.022.000 d'euros durant el seu primer semestre com a empresa fusionada, després de la integració entre el fabricant d'aerogeneradors i la filial eòlica del grup alemany, fet que suposa una caiguda del 12% respecte al mateix període de l'any anterior.

Últimas noticias