Santander compra 'coches.com' per impulsar l'àrea digital en el seu negoci de consum

Compra el 93,8% d'Autodescuento, societat propietària del portal de compravenda de vehicles

Per

Europa Press | 24 gen, 2020

BANCO SANTANDER

17:35 16/05/24

  • 4,80
  • -0,16%-0,01
  • Max: 4,85
  • Min: 4,80
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,76

Santander Consumer Finance ha adquirit el 93,8% d'Autodescuento, societat propietària del portal de compravenda de vehicles nous 'coches.com'. Tal com ha informat l'entitat en un comunicat, mitjançant aquesta adquisició la financera pretén generar valor per als concessionaris de vehicles i els usuaris finals, acostant serveis i millorant l'experiència i transparència en la compra i finançament de cotxes per Internet.

'Coches.com' va ser llançat al mercat el 2009 per Iñaki Arrola i Ignacio Arrola, fundadors d'Autodescuento, als quals es va unir Nuño López-Coronado, que ostenta el càrrec de director de Producte i Màrqueting.

"Actualment, 'coches.com' és líder en compravenda de cotxes nous, així com un dels principals actors al mercat de vehicles d'ocasió i rènting", ha subratllat el banc, que ha indicat que l'any passat la pàgina web va gestionar un volum d'oportunitats de compravenda equivalent al 32% de les operacions d'adquisició de vehicles nous de particulars a Espanya.

Amb més de tres milions d'usuaris únics mensuals, el portal treballa amb milers de concessionaris de venda de vehicles a Espanya, tant nous com d'ocasió, així com amb diferents companyies de rènting i altres operadors del sector.

Per Santander Consumer Finance, aquesta operació s'emmarca dins de la seva estratègia de seguir apostant per la indústria de la distribució d'automòbils a Espanya. Aquesta adquisició permetrà a la companyia, a més, seguir avançant en la digitalització dels processos, aportar nous canals de comunicació i comercialització i facilitar als consumidors alternatives més eficients, transparents i innovadores.

"Gràcies a aquesta operació, podrem estendre el nostre negoci i abordar majors reptes, en complementar els recursos de 'coches.com' amb els de Santander Consumer. Apropar aquest tipus de serveis als concessionaris i reforçar els processos de finançament és fonamental per digitalitzar i evolucionar el mercat", ha subratllat el director general de 'Coches.com', Gerardo Cabanyes.

Últimas noticias