Sabadell reserva a Meliá: el puja fins a 'compra' després del pla estratègic que bat expectatives

Bankinter reitera el seu consell de 'compra' amb unes previsions que baten les estimacions

Per

Bolsamania | 17 jun, 2022

El Pla Estratègic de Meliá per al 2024 convenç clarament els analistes, que destaquen que bat expectatives i supera previsions. Sabadell ha elevat el consell fins a compra, la mateixa recomanació que manté Bankinter sobre la companyia hotelera.

Els objectius del pla estratègic "se situen per sobre del que s'esperava", amb 400 milions d'euros d'EBITDA per al 2022, excloent-ne plusvàlues, i reduir en 250 milions el deute del grup, destaquen a Sabadell.

Afegeixen que l'impacte en el preu objectiu fixat, als 7,71 euros, "seria limitat d'assumir aquests números". La caiguda acumulada durant l'última setmana del 12% en absolut i del 5% enfront de l'IBEX 35 "deixa, al nostre parer, un perfil de rendibilitat/risc més atractiu".

Des de Bankinter assenyalen que la guia de Melià per als propers anys inclou la previsió que recuperarà ingressos previs al virus el 2023, amb millora de marges de 300 punts bàsics a partir del 2024, malgrat les pressions inflacionistes. Això "bat clarament les nostres estimacions", diuen.

Últimas noticias