Roche compra Flatiron Health per 1.500 milions per accelerar el desenvolupament de medicaments contra el càncer

La farmacèutica suïssa adquirirà les participacions que encara no posseïa en l’empresa emergent

Per

Bolsamania | 16 feb, 2018

El gegant farmacèutic Roche Holding AG ha anunciat aquest dijous que comprarà les accions que encara no posseïa de Flatiron Health, empresa de programari i oncologia, per una suma que ascendeix als 1.500 milions d'euros.

Roche ha afirmat que aquesta operació forma part del seu esforç per accelerar el desenvolupament i llançament de medicines per a pacients amb càncer. Fins aquest moment, la farmacèutica suïssa posseïa el 12,6% del capital de Flatiron Health. L'acord espera tancar-se durant la primera meitat de l'any i l’empresa emergent ha apuntat que seguirà treballant com una entitat a part respecte a Roche.

L’empresa emergent afirma que seguirà treballant independentment a Roche

"Aquesta important fita ens permetrà incrementar les nostres inversions en una plataforma de tecnologia i serveis orientada al proveïdor, així com la nostra plataforma de generació de proves, que seguirà estant disponible per a tota la indústria de l'atenció mèdica", ha anunciat Nat Turner, cor- fundador de Flatiron Health.

A l'actualitat, Flatiron col·labora amb més de 265 clíniques amb pacients de càncer, sis centres acadèmics de recerca i un important nombre de companyies oncològiques. Poc després de la seva constitució el 2012 per dos exempleats de Google (Nat Turner i Zach Weinberg), Flatiron va començar a treballar com a client de Roche, farmacèutica de la qual va rebre finançament a finals de 2015.

Últimas noticias