Quabit i Egusa acorden liquidar els 26 milions de deute entre ambdues

Segons un comunicat emès pels de Félix Abánades

Per

Bolsamania | 10 set, 2019

QUABIT IMMO

17:35 24/05/21

  • 0,40
  • -1,48%-0,01
  • Max: 0,41
  • Min: 0,39
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,38

Quabit Immobiliària i EGUSA han arribat a un principi d'acord per saldar el deute de 26,3 milions d'euros que la societat pública de sòl d'Alboraya (València) manté amb la companyia presidida per Félix Abánades. En aquest sentit, EGUSA lliurarà a Quabit terrenys de Port Saplaya, en total 52.000 metres quadrats, on la promotora té previst construir uns 500 habitatges.

Els terrenys formen part de l'"UE-2 Port Saplaya", un dels pocs sectors existents a primera línia de platja que poden desenvolupar-se a l'actualitat, estratègic per la seva capacitat de desenvolupament a mitjà termini, el seu alt potencial de revaloració i per la seva excel·lent localització, contigu a la ciutat de València.

Es troba situat a Port Saplaya, zona residencial costanera al terme municipal d'Alboraya, a continuació de la platja de la Malva-rosa-Patacona, a 15 minuts del centre de València, perfectament comunicat per la V-21.

El sector té la qualificació de sòl urbà, amb gairebé 110.000 metres quadrats de superfície, amb ús dominant residencial per a més de 850 habitatges i terciari. Quabit, com a propietària majoritària en un 60%, té previst reactivar el sector i emprendre de forma immediata les gestions urbanístiques pendents per començar a promoure els seus projectes residencials en un termini màxim de tres anys.

La nova proposta urbanística de Quabit per al Sector Port Saplaya respon a un model urbanístic sostenible i ambientalment equilibrat, adaptat a les exigències i demandes del mercat immobiliari actual.

La nova ordenació, en què ja treballa la companyia, donarà espai a promocions residencials d'alta qualitat, tant de primera com de segona residència. També es dotarà de tots els serveis necessaris, àrees d'oci i comercials i amplis espais verds, tot això tocant el Passeig Marítim i la platja de Port Saplaya.

Últimas noticias