Punxada de Continental: cau després de l'estrena a borsa de Vitesco, la seva unitat de tecnologia

Els accionistes de Continental van rebre una acció de Vitesco per cada cinc accions

Per

Bolsamania | 16 set, 2021

Continental pateix aquest dijous a borsa caient més d'un 11% coincidint amb l'estrena al parquet de Vitesco, la seva unitat de tecnologia, les accions de la qual han començat a cotitzar a Frankfurt als 59,80 euros i amb pujades, donant al grup una valoració de mercat de 2,680 milions d'euros.

El proveïdor alemany de vehicles va retardar l'escissió de Vitesco, que produeix trens de potència per a motors de combustió interna (ICE), automòbils híbrids i elèctrics, dos anys a causa de les condicions desfavorables del mercat empitjorades per la pandèmia de la Covid-19.

Els accionistes de Continental van rebre una acció de Vitesco per cada cinc accions en Continental com a part de l'escissió, cosa que va resultar en 40 milions d'accions de Vitesco en total. Continental té 20.000 accions de Vitesco, però té la intenció de vendre-les al mercat una vegada que es completi l'escissió.

"Ens enfrontem a esdeveniments que ningú havia previst", ha afirmat el director executiu de Vitesco, Andreas Wolf, a la borsa de valors de Frankfurt. "La crisi de la Covid-19 ha confirmat completament la nostra estratègia, la mobilitat elèctrica està en auge", ha afegit.

Últimas noticias