Naturgy s'adjudica el subministrament elèctric de Correus per 50 milions d'euros

Durant els dos propers anys

Per

Bolsamania | 10 set, 2020

Naturgy, a través del seu filial Gas Natural Comercialitzadora SA, subministrarà l'energia elèctrica a les instal·lacions del Grup Correus durant els 2 propers anys, fins al 30 de juny de 2022.

La multinacional energètica va presentar la millor oferta tecnicoeconòmica de la licitació amb la qual ha aconseguit ser l'adjudicatària del concurs. Es tracta d'un dels contractes més exigents a Espanya tant per volum de subministraments com per l'abast del servei derivat de la gestió integral requerida pel concurs.

El concurs, que ascendeix a 48 milions d'euros en total, impostos inclosos, suposa que durant els dos propers anys la companyia subministrarà l'electricitat de tots els subministraments contractats a lliure mercat del Grup Correus, que tenen un consum total d'energia estimat de 145 GWh anuals, sent per tant el total de 290 GWh. El 100% de l'energia subministrada per Naturgy compta amb Garanties d'Origen.

El contracte compta amb la possibilitat de dues pròrrogues anuals addicionals, fins al 30 de juny de 2024. Naturgy ja era el proveïdor energètic de Grup Correus i ha presentat la millor oferta econòmica, adjudicant-se el total de l'energia elèctrica licitada.

Últimas noticias