Musk dimitirà com a CEO de Twitter quan trobi un "ximple" que accepti el lloc

Després, diu, es limitarà a dirigir els equips de programari i servidors

Per

Bolsamania | 21 des, 2022

Elon Musk ha pres una decisió. Ha anunciat que renunciarà com a conseller delegat de Twitter, encara que amb 'condicions'. I és que diu que ho farà quan trobi algú "prou ximple" per acceptar el lloc.

El magnat accepta així els resultats de l'enquesta que va llançar diumenge passat entre els seus més de 122 milions de seguidors a la xarxa social, en què preguntava si havia de seguir o no com a CEO de Twitter. Van votar 17.503.391 comptes, i un 57,5% ho va fer a favor de la dimissió.

Com és habitual en ell, han estat dies de tires i arronses, en què Musk ha dit que canviaria les normes perquè només poguessin votar a les enquestes els comptes verificats (els que paguen). Després es va mostrar disposat a "acceptar els resultats", i ara ha dit com planeja fer-ho.

Ha estat a través d'un missatge a Twitter: "Dimitiré com a director general quan trobi algú prou ximple per acceptar el lloc. Després, em limitaré a dirigir els equips de programari i servidors", ha dit.

L'anunci de la seva marxa, que coneixent Musk podria no arribar a produir-se, arriba gairebé dos mesos després que s'oficialitzés l'acord de compra de la companyia per 44.000 milions de dòlars. En aquest temps, el multimilionari s'ha vist envoltat més d'una polèmica arran de les seves decisions al capdavant de la xarxa social. La darrera, la de suspendre els comptes de periodistes crítics amb ell.

En qualsevol cas, diversos mitjans especialitzats expliquen que Musk ja busca activament un possible director executiu. CNBC, de fet, afirma que aquesta cerca no va començar diumenge, sinó fa moltes setmanes. No se sap si està buscant dins o fora de la pròpia companyia, que en qualsevol cas ha quedat molt minvada després de fer fora Musk la direcció anterior, acomiadar a prop de la meitat dels treballadors i després de la marxa d'altres centenars de forma voluntària davant les condicions imposades pel magnat.

Cal recordar que a mes de juny passat, abans de formalitzar-se la compra de la xarxa social, Musk ja havia filtrat que dirigiria la companyia durant "uns pocs mesos", encara que semblava que no seria així a causa de l'interès que Twitter li ha provocat des de la seva arribada. Caldrà esperar per veure com s'acaba aquest nou capítol.

Últimas noticias