Mediaset aprofita l'impuls de JP Morgan i repunta gairebé un 3%

Els analistes han augmentat el seu preu objectiu un 2%...

Per

Bolsamania | 21 nov, 2017

Mediaset puja un 3% en borsa aquest dimarts. La filial a Espanya del conglomerat mediàtic italià s'impulsa gràcies a la millora de la recomanació dels analistes de JP Morgan Cazenove. Els analistes han millorat un 2% el seu preu objectiu, de 9,20 euros a 9,40. I la seva recomanació passa d’'infraponderar' a 'neutral'. Després d'aquesta valoració, les accions de la companyia arriben als 9,31 euros per acció.

Els analistes indiquen que al sector dels mitjans de comunicació "les valoracions estan barates, les expectatives són baixes, les inquietuds estructurals s'han exagerat, s'han incrementat les oportunitats de creixement i s'ha passat per alt el potencial de consolidació i convergència" , indiquen.

D'altra banda, els experts de JP Morgan Cazenove indiquen que "després d'haver anticipat una tendència a la inversió de publicitat més feble a principis d'aquest any i amb una venda de les accions excessiva millorem la majoria de les companyies del sector sota la nostra cobertura", asseguren al seu informe. A més, els analistes indiquen que les companyies de radiodifusió europees tenen més a guanyar i menys a perdre que els seus competidors nord-americans.

Aquesta tendència ha estat aprofitada per la companyia. Fins al setembre, Mediaset Espanya ha augmentat els seus beneficis un 10,8% en relació amb el mateix període de l'any anterior. Durant els nou primers mesos de l'any, Mediaset va registrar un benefici de 146.100.000 d'euros.

A més, el resultat brut d'explotació (EBITDA) del grup de comunicació va arribar als 198.800.000 d'euros, un 7,8% més. Els ingressos publicitaris bruts dels seus mitjans propis es van situar als 674.600.000, amb una millora del 0,7% respecte al mateix període del 2016. Des del punt de vista de la gestió dels recursos, Mediaset Espanya ha aconseguit reduir els seus costos operatius totals un 4,6%, fins als 516.100.000, davant els 541 milions registrats entre gener i setembre de 2016.

Últimas noticias