La CNMV investigarà per què Bank of America aflora un 7,7% en Liberbank

El supervisor encara no ha demanat explicacions a la companyia

Per

Bolsamania | 09 mai, 2019

L'aflorament d'un 7,7% en Liberbank per part de Bank of America Merrill Lynch, assessor d'Abanca en la seva fallida OPA sobre Liberbank, ha "cridat l'atenció" de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Segons ha explicat el seu president, Sebastià Albella, el supervisor té previst "aclarir a què respon i quin abast té" aquesta notícia, que ha desencadenat els rumors al mercat sobre que Abanca podria estar al darrere.

Albella ha explicat als mitjans després de la seva intervenció en la Trobada Financera organitzada per Deloitte, la Societat de Taxació i ABC que encara no ha demanat explicacions a Bank of America sobre aquesta participació. Tanmateix, és possible que ho faci.

"És un moviment que ens ha cridat l'atenció i tractarem d'aclarir a què respon i quin abast té", ha apuntat el president del supervisor que, no obstant, ha confessat que no ha tingut gaire temps per plantejar el tema en el si de la CNMV.

Albella creu que la notícia de l'aflorament d'aquesta participació és "interessant tenint en compte el context", ja que Liberbank continua negociant la seva fusió amb Unicaja. "Hem d'interessar-nos per conèixer a què respon i situar-la en el context de la nostra informació i enteniment del que és el mercat", ha apuntat.

Últimas noticias