La CNMV autoritza la millora del preu de l'OPA d'MFE sobre Mediaset Espanya

Media for Europe va anunciar aquest dilluns un augment de la contraprestació fins als 2,16 euros

Per

Bolsamania | 09 jun, 2022

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha autoritzat la millora de la contraprestació de l'OPA formulada per la matriu MFE (Media for Europe) sobre Mediaset Espanya.

Recordem que l'operació va ser autoritzada per l'organisme regulador el 26 de maig passat i que MFE va anunciar aquest dilluns una millora de l'oferta en efectiu fins als 4,32 euros per cada dues accions de Mediaset España, és a dir, 2,16 euros per acció enfront de l'oferta inicial d'1,86 euros. El pagament en accions es va mantenir sense canvis: 9 accions de nova emissió de classe A d'MFE per cada dues accions de Mediaset España.

MFE ja havia millorat anteriorment les condicions inicials de l'oferta en anunciar el pagament d'un dividend de 0,05 euros/acció per a les accions d'MFE. L'accionista de Mediaset Espanya que acudeixi a l'OPA o a la venda forçosa en cas d'exclusió de cotització, rebrà, a més de la quantitat en efectiu, l'equivalent a 0,225 euros addicionals per acció de Mediaset per les seves accions canviades d'MFE, a més de les 4,5 accions del grup italià.

Últimas noticias