JP Morgan rebaixa el preu de Tesla a 385 dòlars i anticipa caigudes del 40% a la borsa

El banc nord-americà manté la seva qualificació d'infraponderar

Per

Bolsamania | 05 jul, 2022

El banc nord-americà JPMorgan ha retallat el seu preu objectiu per a les accions de Tesla fins als 385 dòlars, cosa que anticipa caigudes a la borsa per al fabricant de cotxes elèctrics del 40% sobre el preu actual de mercat, que actualment es troba per sobre dels 650 dòlars.

Els analistes del banc nord-americà han rebaixat el preu dels 395 fins als 385 dòlars, mentre han reiterat la seva qualificació d'infraponderar (reduir el valor a les carteres).

Des del començament d'any, els títols de Tesla s'han desplomat per sobre del 36% i acumulen un descens superior al 40% des que es revelés la participació inicial de Musk en Twitter el 4 d'abril passat.

Els mercats tampoc no van rebre bé les primeres retallades de personal a l'empresa i les accions de la companyia queien després de l'anunci d'Elon Musk, conseller delegat de l'empresa, que suprimiria al voltant del 10% el nombre d'assalariats de Tesla durant els propers tres mesos.

"Tesla s'està movent en una banda lateral des de fa un mes i mig. La companyia del Nasdaq podria estar donant forma a un triangle simètric com a reacció als forts descensos d'abril i maig", ha indicat César Nuez, analista de Bolsamanía.

LA COMPANYIA PUBLICA DADES DE PRODUCCIÓ

Tot i això, "tot i els continus desafiaments de la cadena de subministrament i els tancaments de fàbriques fora del nostre control, juny de 2022 va ser el mes de major producció de vehicles en la història de Tesla", ha anunciat la companyia que, segons les dades ofertes, durant el segon trimestre ha produït més de 258 000 vehicles i ha lliurat més de 254 000 vehicles.

Tesla publicarà els seus resultats financers per al segon trimestre del 2022 després del tancament del mercat dimecres 20 de juliol del 2022.

Últimas noticias