Indra adquireix SIA i crea el líder de serveis de ciberseguretat a Espanya i Portugal

La nova entitat incorpora com a primer executiu Luis Álvarez per liderar la integració

Per

Europa Press | 08 gen, 2020

INDRA SISTEMAS BR-A

17:35 24/05/24

  • 20,80
  • -0,29%-0,06
  • Max: 20,80
  • Min: 20,64
  • Volume: -
  • MM 200 : 15,58

Indra ha adquirit SIA, una companyia especialitzada en serveis de ciberseguretat, de manera que es consolida com a líder al mercat de la seguretat de la informació a Espanya i Portugal per volum de negoci en serveis de valor afegit.

SIA posseeix una base diversificada i estable de clients amb més de 10.000 projectes de seguretat i és el líder nacional en solucions d'identitat i signatura electrònica.

La companyia espera el 2019 un marge sobre el benefici net d'explotació (EBIT) del 9% amb ingressos estimats per sobre dels 60 milions d'euros, i un creixement acumulat anual de les vendes superior al 15% durant els dos últims exercicis.

El múltiple EV/EBIT 2019 estimat de l'adquisició, incloent-hi sinergies, és gairebé set vegades, segons ha informat aquest dimecres la companyia espanyola.

Indra ha ressaltat que la combinació dels seus negocis de ciberseguretat i de SIA es posiciona com una plataforma sobre la qual capitalitzar les bones perspectives d'aquest mercat, que és un sector en transformació, amb un alt nivell de demanda i en constant creixement (s'espera un increment a prop del doble dígit anual del mercat espanyol fins al 2023), i que, a més, es troba molt fragmentat a Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

La nova entitat incorpora com a primer executiu Luis Álvarez per liderar la integració i el pla de creixement tant nacional com internacional per als propers anys.

"La integració de SIA i el negoci de ciberseguretat d'Indra creen un líder especialitzat en aquest mercat, amb una oferta àmplia, integrada i amb una presència global que li facilita donar resposta a amenaces globals. La nova entitat estarà recolzada en un equip de més de 1.000 professionals altament qualificats i experts en ciberseguretat, conformats en equips especialitzats de consultoria en diferents àrees, molt complementaris", ha afirmat Cristina Ruiz, consellera directora general de Tecnologies de la Informació d'Indra.

"SIA i Indra compartim una mateixa visió de mercat de la ciberseguretat i tenim la voluntat i el talent per crear un líder global. La combinació d'ambdues organitzacions ens situa en una posició única al mercat per atendre les necessitats dels nostres clients i professionals", ha assenyalat, per la seva banda, el fundador de SIA, Enrique Palomares.

Últimas noticias