Inditex compleix i acontenta els analistes amb "les seves perspectives de creixement"

Els resultats de la tèxtil gallega han estat en línia amb el que esperava el consens

Per

Bolsamania | 11 set, 2019

INDITEX

17:35 16/05/24

  • 43,30
  • -1,14%-0,50
  • Max: 43,98
  • Min: 43,30
  • Volume: -
  • MM 200 : 37,75

Inditex compleix amb les expectatives dels analistes. El colós tèxtil ha publicat uns resultats semestrals en línia amb les estimacions del consens. Unes xifres que "confirmen la recuperació del ritme de creixement i els marges sostinguts", segons apunta Bankinter.

Els analistes del banc destaquen que "la generació de caixa es manté sòlida i el grup manté la guia de creixement de vendes comparables".

Bankinter subratlla, a més, que el marge EBITDA del 20,8% d'Inditex és molt superior a l'exhibit per la mitjana del sector i situat a l'11%. Sumat a "unes superiores perspectives de creixement, creiem que una prima queda justificada", postil·len.

L'EBITDA d'Inditex sí que és un problema per Renda 4. Els analistes d'aquesta entitat sostenen que ha incomplert les seves estimacions tot i que reconeixen "el bon inici en vendes del tercer trimestre de l'any". Davant d'aquest escenari, reiteren el consell de 'mantenir' i un preu objectiu de 28,1 euros des dels nivells de 28,5 euros en què cotitza el títol.

En RBC segueixen apostant per Inditex. Els seus analistes reconeixen "el fort model de negoci" dels d'Amancio Ortega que passa per ser "relativament integrat i flexible". En relació amb els seus competidors, la tèxtil "llueix especialment atractiva".

ELS INVERSORS RECULLEN BENEFICIS

El mercat fa caixa amb Inditex. La companyia presidida per Pablo Isla es deixa més d'un 2% i llasta l'IBEX 35. Una caiguda que contrasta amb el fort rebot d'aquest any (+26%). Compra amb el rumor i ven amb la notícia.

Un comportament que està en línia amb el de la tèxtil gallega. Sempre que publica resultats puja amb ganes o cau amb el mateix ímpetu. En aquest cas, els seus resultats han estat positius. Ha guanyat un 10% més, fins als 1.549 milions. També ha elevat un 7% les seves vendes, fins als 12.820 milions.

Últimas noticias