Iberdrola entra en el consell de Infigen després de controlar ja més del 70% la companyia

El termini d'acceptació de l'oferta finalitza actualment el 26 d'agost de 2020

Per

Bolsamania | 21 ago, 2020

Iberdrola ha anunciat que, a data de 20 d'agost, controla ja el 72,76% del capital social de Infigen i que, en virtut d'això, els consells d'administració d'Infigen Energy Limited i Infigen Energy RE Limited (Infigen) han acordat el nomenament de nous consellers a proposta d'Iberdrola Renewable Austràlia que representen una majoria de tots dos òrgans d'administració.

Iberdrola ha afegit que, amb aquest fet, es consuma la presa de control per part de la seva filial Iberdrola Renewables Australia de Infigen i la seva incorporació al grup Iberdrola.

El termini d'acceptació de l'oferta finalitza actualment el 26 d'agost de 2020 i és susceptible de pròrroga a discreció d'Iberdrola Renewables Austràlia.

L'oferta d'Iberdrola sobre Infigen ha estat un exemple de tenacitat per part de l'energètica espanyola, que no ha dubtat a elevar el preu en diverses ocasions, així com anul·lar les condicions, per adquirir la companyia. El preu inicial de l'oferta era de 0,86 dòlars australians o 0,527 euros, i es va incrementar a 0,89 dòlars australians (0,55 euros). Posteriorment, la companyia dirigida per Ignacio S. Galán, va tornar a augmentar el preu de 0,89 dòlars australians a 0,92 dòlars australians, equivalent a 0,57 euros.

Últimas noticias