Goldman Sachs guanya 4.500 milions de dòlars durant el trimestre i supera previsions

L'entitat cotitza a màxims històrics i en pujada lliure

Per

Bolsamania | 19 gen, 2021

Goldman Sachs ha guanyat 4.500 milions de dòlars durant el quart trimestre, equivalent a un benefici per acció (BPA) de 12,08 dòlars. Els analistes anticipaven un BPA de 7,24 dòlars.

A més, el banc d'inversió nord-americana ha publicat uns ingressos d'11.740 milions de dòlars, una pujada del 17,9% i una xifra per sobre dels 10.100 milions que esperava el consens. La provisió per pèrdues de 293 milions de dòlars s'ha situat per sota dels 334.500.000 anticipats.

"Va ser un any desafiant en molts fronts, i estic profundament orgullós de com la nostra gent va ajudar els clients a respondre a la pertorbació econòmica provocada per la pandèmia i l'extrema volatilitat al mercat experimentada durant els últims mesos", ha assenyalat David Solomon, president i conseller delegat.

"Esperem que aquest any porti l'estabilitat que tant es necessita i un respir de la pandèmia, però seguim preparats per manejar una àmplia gamma de resultats i estem preparats per satisfer les necessitats dels nostres clients", ha afegit.

Per anàlisi tècnic, "la veritat és que el gràfic de Goldman Sachs no pot ser més alcista. De fet, és un títol que recentment superava els anteriors màxims històrics i es col·locava en pujada lliure absoluta. Ara està per veure si assistirem a alguna correcció en forma de retrocés temporal cap a la nova zona de suport", assenyala José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Últimas noticias