Ferrovial puja gràcies a JP Morgan: "Hi ha oportunitat de compra"

L'entitat estatunidenca eleva la seva recomanació de neutral a sobreponderar

Per

Bolsamania | 24 mar, 2021

Actualitzat : 16:43

Ferrovial (+3,18%) continua guanyant-se el suport dels analistes. La cotitzada de l'IBEX 35 acaba de convèncer Bank of America, que només salva aquest títol dins de les infraestructures espanyoles, i ara rep el suport de JP Morgan. Els seus analistes han elevat la recomanació des de neutral a sobreponderar, i li continuen dedicant un preu objectiu de 24 euros, per sobre del seu preu de tancament, als 21,08 euros.

"Hi ha una atractiva oportunitat d'entrada després del seu pobre rendiment i tenint en compte que ja ha descomptat els vents en contra", expliquen des de l'entitat estatunidenca.

"Ferrovial ha estat la que pitjor retorn ha obtingut a Europa aquest any dins del sector infraestructures, i només ha rendit per sobre de dos valors més des de l'inici de la pandèmia", recorden des del JP Morgan. "Malgrat que la pujada del rendiment dels bons continua sent un risc per a l'acció, creiem que el pitjor ja ha passat", afegeixen.

En aquest sentit, a JP Morgan veuen potencial alcista en el títol des dels seus actuals nivells, conforme "al fet que els principals actius del grup es vagin recuperant". "Creiem que les preocupacions sobre que el teletreball resulti en un menor volum de trànsit han estat ja més que descomptades per Ferrovial", argumentaven al seu torn els analistes de BofA.

Des de BofA no només han mantingut el seu consell de comprar els títols de Ferrovial, sinó que han pujat el seu preu objectiu des dels 25,6 fins als 27 euros per acció.

Últimas noticias