Faes Farma guanya 32,7 milions fins a setembre, un 8,6% més

La xifra de negoci va ascendir a 198.700.000 d'euros al tancament del tercer trimestre d'aquest any

Per

Europa Press | 24 oct, 2017

Faes Farma ha presentat els seus resultats aquest dimarts. La farmacèutica ha aconseguit un benefici de 32,7 milions d'euros fins a setembre, fet que suposa un increment del 8,6% respecte al mateix període de l'exercici anterior, segons ha informat la companyia aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La xifra de negoci va ascendir a 198.700.000 d'euros al tancament del tercer trimestre d'aquest any, fet que suposa un increment del 17% sobre el mateix període de l'exercici precedent. El benefici operatiu (EBIT) va arribar als 39,6 milions, un 6,7% més, mentre que el benefici brut d'explotació (EBITDA) va ascendir a 43,8 milions, un 3,8% superior.

El benefici abans d'impostos de Faes Farma va registrar un increment del 7,3% durant els nou primers mesos de l'any i s'ha situat als 39,6 milions d'euros. La companyia, seguint les directrius del seu pla estratègic, va tancar tres operacions corporatives durant el primer semestre d'aquest any. Així, les adquisicions del 100% de Initial Technical Foods (ITF) i Tecnologia & Vitamines (Tecnovit) reforcen l'àrea de nutrició animal; i la compra del 100% del Grup Diafarm enforteix el negoci farma i permet l'entrada a l'activitat de Healthcare.

Últimas noticias