eDreams completa la integració de budgetplaces.com i llança una nova plataforma tecnològica

Quentin Bacholle, director de productes de vacances, assegura que "gràcies a la innovadora tecnologia ara podem oferir als nostres clients una millor gamma de productes"

Per

Bolsamania | 28 set, 2017

eDreams Odigeo anuncia que ha completat la integració de budgetplaces.com, una iniciativa que forma part de l'estratègia de la companyia per diversificar les seves fonts d'ingressos a través de l'oferta de paquets dinàmics (vol + hotel) als seus clients. A més, eDreams Odigeo llança una nova plataforma tecnològica a través de la qual els proveïdors d'allotjament podran tenir accés a més de 18 milions de viatgers anualment.

Com a distribuïdor de vols líder a Europa, eDreams Odigeo recopila dades agregades que permeten als establiments associats obtenir visió de les tendències dels viatgers, el seu comportament i preferències específiques de destinació. Més de 2.000 informes es podran compartir amb hotels, hotels boutique, allotjament per propietaris particulars per permetre'ls oferir un servei més personalitzat als clients, adaptant la seva oferta d'allotjament per satisfer la demanda dels consumidors.

Els allotjaments associats amb eDreams Odigeo també tindran accés a OdigeoConnect.com, que permet als socis gestionar més fàcilment les seves tarifes i inventari.

Quentin Bacholle, director de productes de vacances d'eDreams Odigeo assegura que "gràcies a la innovadora tecnologia que hem integrat en la nostra plataforma d'allotjament, ara podem oferir als nostres clients una millor gamma de productes a preus més baixos quan reserven el seu vol i hotel en una única transacció".

Últimas noticias