• Aquest pla està destinat a mantenir la flexibilitat per continuar invertint en el seu negoci
ep dana dunne consejero delegadoedreams odigeo
EDREAMS ODIGEO

Dreams Odigeo amortitzarà 10 milions d'euros dels seus bons garantits sènior al 8,5% amb venciment el 2021, segons ha comunicat aquest divendres la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,14€
  • -0,32%

L'amortització d'aquests bons serà a un preu equivalent al 103% de l'import nominal, més interessos acumulats i pendents. La companyia ha marcat la data d'amortització per al dia 3 d'octubre del 2017.

L'anunci té lloc en el marc del pla de desapalancament i gestió de l'endeutament que la companyia està duent a terme i que va començar en el seu exercici fiscal 2016 amb la recompra d'un import nominal de 30 milions d'euros de bons del 2018.

Aquest pla està destinat a mantenir la flexibilitat per continuar invertint en el seu negoci, "seguir creixent i innovant" i per a una potencial oportunitat d'amortitzar deute en el futur, segons ha explicat la companyia als possibles inversors.

"A causa de l'estacionalitat de generació de caixa d'eDreams Odigeo, gran part de la quantitat es genera en el quart trimestre fiscal (gener a març)", segons detalla, i afegeix que un cop s'aconsegueixi el cicle alt en termes de generació de caixa, el grup continuarà executant la seva estratègia financera.

Noticias relacionadas

contador