DIA puja un 1,3% després del pas endavant de Norges Bank en el seu capital

Norges Bank va elevar aquest dijous la seva presència en la companyia del 4,55% fins al 5,37%

Per

Bolsamania | 10 ago, 2018

Actualitzat : 18:33

Res de nou sota el sol. DIA manté la seva volatilitat al mercat. La companyia ha tancat amb una pujada de l'1,34% després d'arribar a disparar-se fins a un 7% aquest divendres a l'IBEX, després que Norges Bank elevés la seva presència en el capital de l'empresa, del 4,55% fins al 5,37%, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El banc noruec ha reforçat la seva presència en la cadena de supermercats i, actualment, té repartida la seva participació entre un 2,8% de manera indirecta i un 2,5% restant a través d'instruments financers.

Norges Bank va elevar aquest dijous la seva presència en la companyia del 4,55% fins al 5,37%

Després d'aquest moviment el fons Letterone Investmen del milionari rus Mikhaïl Fridman continua sent el màxim accionista del grup amb un 25% del capital, seguit per Goldman Sachs (14,53%) i Bailie Glifford (10,028%).

Per la seva banda, els baixistes segueixen pressionant i a hores d'ara, representen el 18,69% del seu capital (màxims històrics d’aquest any).

Amb tot, la distribuïdora d'alimentació segueix immersa en la volatilitat i els rumors. La companyia segueix sent el pitjor valor de l'IBEX amb diferència, amb unes retallades acumulats que superen el 50%. Segons un expert consultat recentment per Bolsamanía: "El nucli dur de la companyia va comprar quan va presentar resultats perquè hi havia una allau de vendes, i han tret el rumor (de l'OPA d'Amazon) per vendre després".

Últimas noticias