Deutsche Bank segueix desconfiant de Mediaset i Atresmedia

Els analistes del banc alemany mantenen la seva recomanació de 'vendre' les accions de les dues després del seu fluix acompliment respecte a la resta del sector

Per

Bolsamania | 07 ago, 2018

Actualitzat : 18:00

Deutsche Bank manté la seva desconfiança respecte a Atresmedia (-0,85%) i Mediaset España (+0,67%). L'entitat financera manté la seva recomanació de 'vendre' les accions dels dos grups televisius.

"Després del baix rendiment de l'acció, mantenim la nostra idea a curt termini de 'vendre' les accions d’Atresmedia i Mediaset", apunten els analistes de l’empresa alemanya. A més, asseveren que "des del 9 de juliol, ambdós títols acumulen unes pèrdues del 10% respecte als guanys de l'1% del sector audiovisual".

Els analistes del banc alemany van enfonsar al parquet les dues després de retallar-ne el seu preu objectiu

Els analistes de Deutsche postil·len que "el feble rendiment en publicitat del segon trimestre de 2018 va llastrar el rendiment" de les dues des de la publicació del resultat d’ambdues, el passat 26 de juliol en el cas d’Atresmedia i el 25 de juliol, en el de Mediaset Espanya.

Deutsche Bank va enfonsar al parquet els dos grups televisius el passat 9 de juliol, en retallar el preu objectiu i atorgar-los un potencial baixista del 17% a Mediaset i del 15% a Atresmedia des dels nivells de cotització de 7,33 euros de Mediaset i de 7 euros d'Atresmedia.

La companyia alemanya ja va advertir fa un any sobre el potencial baixista de les dues companyies. El juliol va xifrar les caigudes que esperava als dos en un 20% i, fins al moment s'ha complert el seu pronòstic.

Últimas noticias