Deutsche Bank millora el preu objectiu d'Aperam, però JP Morgan el rebaixa

Els analistes es fixen en els canvis de les previsions per al conjunt del 2022

Per

Bolsamania | 09 mai, 2022

Els analistes de JP Morgan i Deutsche Bank han analitzat els resultats d'Aperam, en què el seu EBITDA ha complert amb allò esperat i hi ha hagut una certa millora en les previsions. En base a això, els primers han rebaixat el preu objectiu mentre que els segons l'han millorat.

JP Morgan creu que els canvis en les estimacions per al conjunt del 2022 i el 2023 són "modestos", mentre que la ràtio valor total de l'empresa respecte de l'EBITDA s'ha quedat entre el 2x i 4x, dins el cas base dels analistes.

Per això, rebaixen el preu objectiu dels 57 euros als 55 i s'hi mantenen neutral.

Mentrestant, des de Deutsche Bank veuen que les estimacions s'han millorat per al segon trimestre "significativament". Per això, eleven l'EBITDA que calculen per a l'empresa el 2022 un 8% més.

"Encara que el risc macro i la volatilitat dels preus dels metalls han creat més incertesa sobre els volums, considerem que les expectatives per a la resta de l'any segueixen sent poc exigents des del punt de vista actual i, per tant, veiem més potencial de millora més enllà de les nostres xifres”, expliquen.

Destaquen que la companyia ha anunciat un altre programa de recompra d'accions per valor de 100 milions d'euros, que se suma als 100 milions més en adquisicions de títols propis del primer trimestre, per la qual cosa el retorn a l'accionista arriba al 20%, mentre que el rendiment del flux de caixa lliure continua sent fort, entre el 18% i el 32% per als exercicis entre el 2022 i el 2024. Assenyalen que això hauria de permetre a la direcció augmentar encara més la rendibilitat directa per a l'accionista.

"Aperam també té una eficiència de CO2 líder a la indústria, i atès el potencial alcista de les iniciatives de beneficis i la transició energètica", sentencien.

Per tot això, eleven el preu objectiu dels 67 euros als 68 i recomanen comprar.

Últimas noticias