Deutsche Bank llança el Compte Jove db, dirigit a clients d'entre 18 i 29 anys

L'entitat financera assegura que aquest nou compte no requereix cap tipus de nòmina ni ingrés periòdic

Per

Bolsamania | 14 mar, 2018

Deutsche Bank ha anunciat el llançament del Compte Jove db, un producte dirigit a joves d'entre 18 i 29 anys, totalment exempt de comissions d'administració i manteniment. Inclou una targeta de dèbit i una polsera sense contacte de pagament gratuïtes.

A més, segons l'entitat financera alemanya, no requereix cap tipus de nòmina ni ingrés periòdic per poder gaudir dels seus avantatges, i permet comptar des del moment d'obertura del compte amb el suport d'un gestor personal del banc alemany.

L'entitat financera assegura que aquest nou compte no requereix cap tipus de nòmina ni ingrés periòdic

Per als joves que viatgen o estudien a l'estranger, el Compte Jove db oferirà la possibilitat de fer transferències gratuïtes dins d'Europa en euros i una extracció d'efectiu en caixer també gratuïta des de l'estranger un cop al mes.

"El Compte Jove db està pensat per a aquells que encara no compten amb una nòmina i que, per tant, no poden beneficiar-se dels avantatges del Compte Nòmina de Deutsche Bank", explica Fernando Camacho, responsable de Comptes de Deutsche Bank Espanya.

"El Compte Jove db ofereix els mateixos avantatges, incloent-hi l'assignació d'un gestor personal de Deutsche Bank. A més, està dissenyat per donar resposta als joves que viatgen o estan estudiant a l'estranger, eliminant les comissions per transferència dins d'Europa en euros i per extracció en caixer a l'estranger un cop al mes".

Últimas noticias