• Reitera el consell de 'comprar' sobre el gegant tecnològic
  • Manté bones previsions per a la despesa global en tecnologies de la informació
CEO Microsoft Satya Nadella

Els analistes de Deutsche Bank han elevat un 4% el preu objectiu de Microsoft, fins a 120 dòlars per acció des dels anteriors 115 dòlars.

  • 404,27$
  • -1,84%

Aquests experts han reiterat el consell de comprar el valor després de reunir-se amb directius del gegant tecnològic creat per Bill Gates i el conseller delegat de la qual és Satya Nadella.

Les accions de Microsoft van tancar divendres passat amb una pujada del 2,23%, fins als 96,54 dòlars, i es revaloren un 12% aquest any i un 49% durant els últims dotze mesos. La capitalització borsària de l'empresa és de 743.300 milions de dòlars.

"Vam arribar a la trobada amb sensacions molt positives sobre Microsoft i ens en vam anar amb unes sensacions encara millors", afirmen des del banc alemany, després de mantenir converses amb directius de les divisions Azure i Office.

Deutsche Bank destaca les bones previsions per al "enorme" negoci d'Office i també de Serveis, "així com també la divisió emergent d’Azure, que està millorant". Microsoft Azure és el servei en el núvol i que està allotjat als centres de dades de Microsoft.

A tot això, cal combinar-hi una "acceleració de la despesa global en tecnologies de la informació" i un valor que segons aquests experts encara cotitza a uns múltiples atractius (19 vegades el seu flux de caixa lliure -FCF- esperat per 2019).

Noticias relacionadas

contador