Credit Suisse puja el preu a Merlin tot i el risc per la participació de Santander

Mantenen la recomanació de 'sobreponderar' i li donen un potencial del 21%

Per

Bolsamania | 13 ago, 2019

Actualitzat : 15:30

MERLIN PROP.

17:35 17/05/24

  • 10,82
  • -1,64%-0,18
  • Max: 11,08
  • Min: 10,80
  • Volume: -
  • MM 200 : 8,79

Credit Suisse assenyala com un dels riscos per Merlin Properties l'excés de participació de Banc Santander (22%). A més, ha elevat el seu preu objectiu fins als 14,5 euros des dels 13,39 euros en què el fixava abans, xifra que suposa que li dona un potencial del 21%. Els analistes, que creuen que el cicle immobiliari espanyol té avantatges enfront de la mitjana europea, mantenen la seva recomanació de 'sobreponderar'.

"Merlin és la nostra única companyia immobiliària espanyola sota cobertura", destaca Credit Suisse, que assenyala que en Merlin Properties "segueix havent-hi més avantatges en el cicle immobiliari espanyol en comparació de la mitjana europea". Expliquen que té un valor de cartera de 12.000 milions d'euros i una exposició diversa en tots els subsectors. La meitat de la cartera total és oficina i el 77% es troba a Madrid. "Arrendar fins a un 10% de vacants en la cartera d'oficines és una oportunitat que també pot capturar els creixents nivells de renda del mercat", asseguren.

Entre els riscos, situen l'exposició al comerç minorista i l'excés de participació de Banc Santander (22%). Per la seva banda, destaquen com a catalitzadors els progressos de les assignacions a la cartera de desenvolupament, una exposició creixent a la logística cap al 20% (actualment 10%) que continua superant el rendiment dins de la cartera existent de Merlin i l'augment de l'ocupació (actualment 92,9%).

Segons l'analista de Bolsamanía, José María Rodríguez, "Merlin és un títol clarament alcista a mitjà i llarg termini. Tant que tot i que caigués cap a la zona dels onze euros no passaria res, aquest seguiria sent impecablement alcista".

Merlin va registrar un benefici net atribuït de 262 milions d'euros durant el primer semestre de l'any, un 45,4% inferior al del mateix període de l'any passat, quan va comptabilitzar un guany extraordinari per la venda de la seva participació en Testa. Excloent-ne aquest impacte extraordinari, el resultat de la companyia se situa als 124.300 milions i llança un creixement del 22% sobre un any abans.

Últimas noticias