Cementos Molins acorda la compra del 100% de Calucem per 150 milions

La companyia es convertirà en el segon productor mundial de ciment d’aluminat de calci (CAC)

Per

Europa Press | 02 ago, 2021

Cementos Molins va a comprar Calucem per 150 milions d'euros, cosa que impulsarà el seu creixement en solucions innovadores per al sector de la construcció, segons ha informat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, la companyia ha arribat a un acord amb el Fons Ambienta SGR SpA, el major fons europeu d'inversions sostenibles, per a l'adquisició del 100% de Calucem.

Amb aquest "important" fita, Cimentos Molins ampliarà i millorarà la seva oferta de solucions innovadores i sostenibles per a la construcció i es convertirà en el segon major productor mundial de ciment d'aluminat de calci (CAC). Així mateix, impulsarà el seu desenvolupament internacional i donarà "un gran pas endavant" en la seva estratègia de creixement rendible i sostenible.

El tancament de l'operació està prevista per al quart trimestre 2021 i està subjecta a l'aprovació de les autoritats reguladores en alguns països. Mentrestant, les dues companyies continuaran operant de manera independent fins a la conclusió del procés d'adquisició.

Últimas noticias