Carlos Slim presentarà la futura estratègia d’FCC el 31 de juliol a Madrid

Junts amb la presidenta Esther Koplowitz i el conseller delegat Pablo Colio

Per

Europa Press | 03 jul, 2018

El milionari inversor mexicà Carlos Slim presentarà el proper 31 de juliol a Madrid la nova estratègia del grup FCC, companyia de construcció i serveis que controla des de 2015, segons ha avançat la companyia.

Serà la primera ocasió en què el magnat mexicà realitzi una presentació pública relacionada amb aquesta empresa, tres anys després de desembarcar en el seu capital i 'rescatar-la' haver cobert gran part de les ampliacions de capital per un total de 1.700 milions d'euros realitzades per l'empresa.

Durant la presentació, Slim abordarà "l'actual situació d’FCC i la seva visió estratègica de futur" i ho farà acompanyat per l'actual equip directiu de la companyia, que lidera la seva presidenta no executiva, Esther Alcocer Koplowitz i el nou conseller delegat, Pablo Colio.

Aquest 'investor day' tindrà lloc quan el grup de construcció també participat per Esther Koplowitz culmina el pla de sanejament i reestructuració que va posar en marxa quan va desembarcar a la companyia.

L'última baula per superar aquest pla passa per recuperar el pagament de dividend, que està suspès des de 2013 i que encara es descarta per a aquest any, segons va indicar el primer executiu de la companyia durant la junta general del grup celebrada aquesta passada setmana.

Últimas noticias