BofA, content que Cellnex hagi superat l'"obstacle" de Deutsche Telekom

Eleva el preu objectiu sobre la companyia fins als 61,5 euros des dels 60,5

Per

Bolsamania | 15 jul, 2022

Els experts de Bank of America (BofA) estan satisfets amb la decisió de Cellnex de retirar-se de la licitació per les torres de Deutsche Telekom a Alemanya i Àustria.

"S'ha superat l'obstacle. Com ja hem argumentat abans, això hauria aportat complexitat i la gestió que mostra la disciplina d'inversió serà sens dubte ben rebuda pels inversors de banda i banda de l'estructura de capital, igual que les directrius fermes d'assignació de capital per al que ve", assenyalen contundents aquests analistes.

BofA se centra a analitzar el que ve ara per a la companyia. "La nostra tesi d'inversió fa molt de temps que recolza la idea que Cellnex té alguna cosa més que 'només' torres. De fet, seguim veient que la companyia defensa el model de torre 2.0 (amb actius de torres adjacents, com les antenes) i manté un gran valor en un escenari de recessió cada cop més probable", assenyala.

La direcció de l'empresa ja ha anticipat un enfocament més "obert" pel que fa a l'assignació de capital, que ara podria adoptar la forma d'una monetització parcial dels actius per finançar operacions i/o el creixement orgànic, comenten des de Bank of America . "No obstant, això també podria millorar el camí cap a la IG, cada vegada més sol·licitat pels inversors en l'actual context de tipus", necessiten.

BofA ha augmentat "modestament" les previsions d'ingressos a llarg termini de Cellnex i ha elevat el preu objectiu fins als 61,5 euros des dels 60,5, alhora que reitera el consell de compra.

Últimas noticias