Berenberg aconsella comprar Acciona Energia amb objectiu alcista en 38 euros

Suposa un potencial superior al 20% per a la filial de renovables d'Acciona

Per

Bolsamania | 09 ago, 2021

Els analistes de Berenberg han iniciat la cobertura d'Acciona Energia amb un consell de compra i una valoració de 38 euros per acció, xifra que suposa un potencial alcista superior al 20% per a la filial de renovables d'Acciona.

Per a aquests experts, Acciona Energia està "ben posicionada" i té "fortaleses que haurien de permetre-li tenir èxit en un entorn altament competitiu, basant-se la seva estructura de finançament corporatiu, la seva àmplia base operativa existent i la seva experiència en gestió d'energia, PPA (acords de compra d'energia) i serveis de manteniment".

Segons Berenberg, la companyia "té una exposició més alta que la majoria dels seus parells als preus de l'energia comercial, la qual cosa augmenta el risc, però en el context de les nostres previsions de preus de l'energia alcista per a Europa, veiem aquesta exposició positiva".

En la seva opinió, els seus objectius seran "mantenir baixos els costos i buscar oportunitats en les quals pugui aprofitar les seves fortaleses en àrees amb millors rendiments".

D'altra banda, aquests analistes comenten que Acciona Energia "té un fort Perfil ESG i ofereix una exposició atractiva al creixement de la capacitat renovable, els preus més alts del CO2 a Europa i l'augment dels preus de l'energia comercial, amb un descompte substancial enfront dels seus parells clau".

Sobre les seves previsions futures, Berenberg considera creïbles les estimacions de creixement de la capacitat fins a 20 gigawatts (GW) el 2025 i fins a 30 GW el 2030. "El creixement de la capacitat i l'augment dels preus majoristes impulsaran els guanys", afirmen.

A més de Berenberg, altres analistes s'han mostrat optimistes amb Acciona Energia. Per exemple, Morgan Stanley ha iniciat la seva cobertura amb un consell de sobreponderar i una valoració de 36 euros. "Veiem més potencial en incorporar la previsió de 20 GW per 2025 i de 30 GW per 2030", assenyalen des d'aquesta entitat.

Últimas noticias