Barclays segueix negatiu amb Gestamp i li atorga una valoració de 2,30 euros

Després de la publicació dels seus últims resultats trimestrals

Per

Bolsamania | 19 ago, 2020

Barclays continua sent negatiu amb Gestamp i li adjudica una valoració de 2,30 euros per acció, i un consell d'infraponderar' les seves accions en cartera, després de la publicació dels seus últims resultats trimestrals.

"Gestamp continua sent, de llarg, el valor més endeutat de la nostra cobertura", van afirmar aquests analistes recentment per justificar el seu escàs optimisme sobre el títol. I aquest elevat endeutament és precisament "el que penalitza significativament el seu valor de mercat", remarcaven aquests analistes.

Fa uns dies, l'agència de qualificació S&P va retallar el ràting del fabricant de components automobilístics espanyol Gestamp de 'BB' a 'BB-' en grau d'especulació a causa de la caiguda dels seus ingressos provocada per la crisi del coronavirus i perquè els beneficis de la companyia espanyola "sofriran" per culpa de la disminució de la producció de vehicles a nivell mundial..

No obstant això, S&P va mantenir amb perspectiva estable la nota de Gestamp, ja que considera que les accions que la firma ha dut a terme per a preservar l'efectiu tindran un efecte positiu. "Els volums més baixos de producció d'automòbils afectaran els beneficis de Gestamp al 2020 malgrat els esforços de la companyia per reduir costos, i augmentaran l'apalancament", va indicar S&P.

Gestamp va registrar unes pèrdues netes de 120 milions d'euros durant el primer semestre d'enguany, en comparació amb els 100 milions d'euros que va guanyar el mateix període de 2019, per la qual cosa durà a terme una sèrie de retallades de plantilla a Europa, focalitzats sobretot al Regne Unit i Alemanya.

En aquest sentit, Barclays afegeix que "l'anunci del seu Pla de Transformació i els costos associats de 103 milions van ser els aspectes més destacats dels seus resultats"; i destaca que "els primers estalvis de costos seran visibles el segon semestre i s'acceleraran al 2021, amb plens efectes el 2022". No obstant això, l'entitat continua destacant l'elevat deute de Gestamp, que ha "crescut fins a 3.040 milions d'euros a la fi de juny".

Últimas noticias