Bain Capital i Cinven, interessats a comprar Minsait, la filial tecnològica d'Indra

La valoració inicial del negoci se situa entre els 1.600 i els 1.800 milions d'euros

Per

Bolsamania | 12 des, 2023

Els fons de capital risc Bain Capital i Cinven han mostrat el seu interès per comprar Minsait, la filial tecnològica d'Indra que la companyia planeja treure a la venda properament.

La valoració inicial del negoci pot assolir entre 1.600 i 1.800 milions d'euros, segons ha publicat aquest dimarts El Confidencial. Tot i que encara no s'ha iniciat formalment el procés de venda.

La desinversió de Minsait forma part del gir estratègic realitzat per Indra després de l'entrada del govern espanyol al seu capital, per convertir aquesta companyia en el seu campió nacional al sector de la Defensa. El pla és vendre Minsait i utilitzar els fons aconseguits per fer més inversions en seguretat i defensa.

El president d'Indra, Marc Murtra, ja va comentar fa uns dies que estaven analitzant "totes les opcions" per a Minsait, tot i que va assenyalar que "les decisions estan subrogades a l'encaix amb la nostra estratègia", que serà presentada al primer trimestre del 2024.

Bain Capital manté contacte directe amb Indra, ja que les dues entitats són sòcies en ITP Aero, grup industrial especialitzat en la fabricació de motors per a l'aviació. En aquest sentit, el mes d'agost passat, Bain Capital va vendre a Indra el 9,5% d'ITP Aero per 175 milions d'euros.

Últimas noticias