AXA i El Corte Inglés Assegurances entren en el capital de MyInvestor (Andbank)

Andbank controlarà el 75% i la resta se la repartirà un grup d'inversors

Per

Bolsamania | 27 des, 2019

AXA i El Corte Inglés Assegurances han entrat en el capital de MyInvestor, el neobanc d'Andbank, que ha realitzat una ronda de finançament de 20 milions d'euros. Andbank seguirà controlant el 75% de la companyia i un grup d'inversors, entre els quals figuren els dos anteriors, es repartirà el 25% restant.

Per impulsar el creixement del neobanc durant els propers anys, Andbank Espanya hi aportarà deu milions, mentre que AXA, El Corte Inglés Assegurances i un grup de family offices i inversors espanyols hi aportarà els altres deu milions.

Segons MyInvestor, que ha comptat amb l'assessorament de Crea Inversió, aquesta ronda de capital és "una de les més grans del sector de tecnologies financeres a Espanya".

La relació d'AXA i MyInvestor es va forjar el setembre, quan l'asseguradora i el neobanc van segellar una aliança per la qual aquest distribueix en exclusiva les assegurances de llar, vida, salut i acte d'AXA Espanya.

MyInvestor compta ja amb 16.000 clients i tancarà l'any amb un volum de negoci de 200 milions d'euros, xifra que suposa un creixement de més del 500% des dels 31 milions amb què va arrencar l'exercici.

"Aquesta ronda de capital confirma l'èxit d'un model de negoci en què l'eficiència de costos i la filosofia de marketplace financer permeten donar al client un servei premium, que uneix les hipoteques més competitives amb els fons d'inversió, plans de pensions i assegurances més demandats de mercat", assenyala Carlos Aso, conseller delegat d'Andbank Espanya.

Últimas noticias