AmRest eleva un 35% les vendes del quart trimestre, fins als 539 milions d'euros

Les vendes trimestrals marquen un nou màxim històric i el segon rècord consecutiu

Per

Bolsamania | 07 feb, 2022

AmRest, operador europeu de restaurants amb presència a 25 països, ha comunicat els seus resultats preliminars, incloent-hi les vendes, l'evolució de les vendes comparables i el percentatge de restaurants operatius durant el quart trimestre, finalitzat el 31 de desembre del 2021.

Ingressos consolidats de 539 milions d'euros, amb un creixement interanual del 35,6%.

L'índex de vendes als mateixos establiments comparables va pujar al 130,7% al quart trimestre del 2021.

El 99% dels restaurants estaven en funcionament a finals de desembre.

Ingressos consolidats de 1.917 milions d'euros, amb una pujada del 25,9% respecte a l'exercici 2020

"Les vendes trimestrals del Grup marquen un nou màxim històric, registrant el segon rècord consecutiu, malgrat l'afectació en el negoci derivada de la ràpida expansió d'una nova variant de la Covid-19 durant els darrers mesos, que ha portat a un increment de les restriccions imposades per nombrosos països amb l'objectiu de contenir l'expansió de la pandèmia", ha explicat l'empresa.

"Les vendes al canal dine-in han patit el major impacte d'aquestes limitacions que segueixen condicionant tant el nombre de restaurants operatius com el seu aforament. No obstant, els continus avenços en l'adaptació del nostre model de negoci a altres canals, i l'excel·lent qualitat dels serveis oferts, han permès que AmRest segueixi incrementant ininterrompudament els nivells de vendes”, ha afegit.

Últimas noticias