Amazon s'endinsa al món immobiliari: Altamira ofereix habitatges a la plataforma

L'oferta està composta per una selecció d'habitatges d'obra nova a Madrid, a Barcelona i a la costa espanyola

Per

Bolsamania | 23 gen, 2018

Amazon amplia la seva activitat a Espanya al sector immobiliari, atès que servirà de plataforma per vendre habitatges d'Altamira, segons ha informat aquesta empresa participada pel fons Apollo i el Banc Santander.

La companyia immobiliària serà així la primera del sector en entrar a oferir els seus pisos en aquesta plataforma de comerç en línia, on comptarà amb un 'microsite'. Altamira començarà a comercialitzar habitatges a través d'Amazon amb una oferta d'un centenar de residències noves, distribuïdes a Madrid, a Barcelona i a la costa.

Amb la seva entrada a la plataforma de comerç electrònic, la companyia immobiliària aposta per reforçar la venda dels seus actius a través de l'entorn digital, per les noves tecnologies i per adaptar-se als actuals hàbits dels compradors.

A través del seu 'microsite' a 'Amazon.es', Altamira, a més d'oferir aquesta inicial oferta d'habitatges, permet accedir a la seva pàgina web, on permet començar el procés per adquirir una casa. Segons les seves dades, Altamira compta actualment amb una oferta de 82.000 immobles que provenen de diferents clients.

De la seva banda, Amazon es posiciona al sector immobiliari espanyol coincidint amb el repunt que aquest sector registra al país, amb un creixement de transaccions i de preus.

OFERTA INICIAL

L'oferta inicial d'Altamira a Amazon comprèn quatre promocions d'habitatges nous a diferents localitats de Madrid (Boadilla del Monte, Colmenar Viejo, Pozuelo de Alarcón i Velilla de San Antonio), amb preus que oscil·len entre 183.000 i 600.000 euros.

A Barcelona, ​​té en venda pisos en un edifici de l'Avinguda Diagonal per 895.000 euros i altres habitatges nous per entre 173.000 i 224.000 euros, mentre que l'oferta a la costa està composta per pisos a Màlaga, a Alacant i a València per entre 82.000 i 213.000 euros.

Últimas noticias