Aena: Credit Suisse redueix la seva previsió d'EBITDA i el seu preu objectiu

Per la incertesa generada per la tensió amb els inquilins

Per

Bolsamania | 20 ago, 2020

Els experts de Credit Suisse continuen confiant en Aena, per a la qual tenen un consell de 'sobraponderar'. No obstant això, en un informe publicat aquest dijous, retallen el preu objectiu del gestor aeroportuari i rebaixen la seva estimació de EBITDA per a l'any fiscal 2021 a causa de la incertesa entorn del mínim anual garantit (MAG), el cànon base que paguen els inquilins dels aeroports (botigues, cafeteries...) ara que aquests han reclamat revisar els seus contractes.

"Observem que, ara com ara, és poc probable que el MAG s'apliqui completament l'any fiscal 2021 (...). Reduïm el nostre EBITDA de l'any fiscal 2021 de 1.793 milions d'euros a 1.626 milions d'euros i el nostre preu objectiu de 136 a 131 euros", indiquen aquests experts.

Credit Suisse diu que el principal catalitzador positiu per a Aena és que el trànsit de curta distància continuï superant al de llarga distància tant a Europa com a la resta del món. En negatiu, el risc clau és que les noves restriccions de viatge danyin i portin a una recuperació més lenta de l'esperat de la capacitat de les aerolínies.

LA PRIMERA A REPRENDRE EL DIVIDEND

L'anàlisi de Credit Suisse afegeix la previsió que Aena és probable que sigui la primera a reiniciar el pagament de dividends.

"Preveiem que el deute net/EBITDA d'Aena serà de 3,9 vegades l'any fiscal 2021, respecte de Fraport i ADP, en 10,3 vegades i 6,6 vegades, respectivament. Esperem que Aena reprengui el pagament de dividends l'any fiscal 2021, enlloc de l'any fiscal 2023 per a ADP i no dins del nostre període previst per a Fraport".

Últimas noticias