Abengoa arriba a un principi d'acord per vendre l'arbitratge pels solars per fins a 75 milions

La companyia ha sol·licitat als creditors els consentiments necessaris per poder formalitzar l'operació

Per

Bolsamania | 17 set, 2019

ABENGOA BR-A

13:26 14/07/20

  • 0,02
  • 0,00%0,00
  • Max: 0,02
  • Min: 0,01
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,02

Abengoa ha anunciat un principi d'acord amb un conjunt de fons "de reconegut prestigi" per a la monetització parcial de l'arbitratge dels solars interposat per CSP Equity Investment contra el Regne d'Espanya a la Cambra de Comerç d'Estocolm. La companyia ha sol·licitat als creditors els consentiments necessaris per poder formalitzar l'operació. Els títols de la companyia pugen un 8% després de conèixer la notícia.

El juny de 2013, Abengoa va presentar una demanda d'arbitratge en nom de la seva filial CSP Equity Investment contra Espanya davant un tribunal d'arbitratge internacional per la retallada de primes a les energies renovables. "La nostra demanda d'arbitratge al·lega que la reforma reguladora del sector elèctric aprovada pel govern espanyol ha trencat les legítimes expectatives de CSP Equity Investment (...) i constitueix una expropiació", va assenyalar llavors la companyia.

Està previst que l'operació de venda parcial de l'arbitratge s'estructuri com una participació en els drets de crèdit que poguessin sorgir del referit arbitratge en favor de CSP Equity Investments a canvi d'un preu inicial de fins a 75 milions així com una quantitat addicional, un cop coberts els costos dels inversors, el percentatge del qual dependrà de l'import reconegut i cobrat de l'arbitratge.

Abengoa ha aclarit que es tracta únicament d'un principi d'acord i que la seva formalització està subjecta al compliment d'una sèrie de condicions entre les quals es troba l'obtenció dels consentiments dels creditors.

Últimas noticias