El bitcoin es mantindrà baixista al setembre abans de tornar a una "agressiva volatilitat"

Històricament, aquest mes és el pitjor per al bitcoin

Per

Bolsamania | 09 set, 2020

El bitcoin cotitza aquest dimecres pla, prop de 10.000 dòlars, després de les reculades de les últimes jornades, quan la criptomoneda s'ha embarcat en un moviment de correcció/consolidació després de tocar 12.000 dòlars i de tancar un agost de rècord. No obstant això, els experts no deixen d'avisar que el sentiment baixista seguirà tot el mes de setembre, que històricament és negatiu per a la creació de Satoshi Nakamoto.

De fet, al seu informe d'agost, la plataforma d'intercanvi de criptodivisas Kraken prediu retorns excessivament negatius per a la moneda de xifratge. L'informe assenyala que el novè mes de l'any és el de pitjor rendiment de bitcoin, amb una rendibilitat mitjana del -7%. Assenyala que, com que la ‘cripto’ ha tingut un rendiment inferior a la mitjana de la majoria dels mesos de 2020, és probable que el rendiment d'aquest mes sigui fins i tot pitjor de l'habitual.

Malgrat la perspectiva baixista a curt termini, l'informe identifica algunes raons per a l'esperança, per exemple que una quota rècord de l'oferta del bitcoin no s'ha mogut en més de 12 mesos a la plataforma i que "històricament, aquesta dinàmica ha presagiat un nou mercat alcista".

L'informe afegeix que és probable que la moneda criptogràfica vegi fluctuacions agressives aquestes properes setmanes i que la volatilitat no s'enlairarà “fins al quart trimestre”.

Últimas noticias