El bitcoin intenta recuperar-se però el cardano pren la davantera i puja un 20%

La cripto ADA es dispara després que Coinbase Pro l'anyada per a operacions

Per

Bolsamania | 17 mar, 2021

Actualitzat : 14:56

El bitcoin, oscil·la entre pujades i caigudes, menteixis tracta de reestructurar-se a l'alça per sobre de 56.000 dòlars. La més operada de les divises digitals ha tocat mínims en 53.000 dòlars aquest dimarts, empesa per la correcció en el preu després d'aconseguir una fita històrica el cap de setmana en els voltants de 62.000 dòlars. L'embranzida de totes les altcoins també és notable, en un mercat que es tenyeix de verd ajudat a pujar per l'auge en el token de Cardano, ADA -ha deixat alces de més del 25%-, que lidera les compres després de ser llistat per Coinbase Pro com a part dels seus actius.

Es tracta de l'últim moviment que la popular bossa de criptomonedes estatunidenca ha realitzat últimament en un intent d'ampliar la seva oferta i legitimar una varietat de nous actius digitals.

Cardano (ADA), considerat com la gran promesa del mercat després de ethereum, és una plataforma de cadena de blocs basada en un protocol de consens de prova d'apostes que valguda les transaccions sense alts costos d'energia.

Una impressionant pujada de preus ha fet que el token es dispari des dels 0,12 dòlars de desembre fins als 1,28 dòlars en el moment d'escriure aquest article. Cardano estava gaudint d'una pujada diària del 18%, amb una capitalització de mercat total de gairebé 39.000 milions de dòlars i un volum de mercat en 24 hores de 8.000 milions de dòlars, que es mostra en les dades de CoinMarketCap.

El token ADA és ara l'habitació major criptoactivo per capitalització de mercat, i en un moment donat al febrer havia pujat fins a situar-se breument com la tercera major criptodivisa, només per darrere del bitcoin i el ethereum.

En una publicació del seu blog, Coinbase va revelar que el llançament del *cardano tindria lloc en quatre etapes vitals, que inclouen la manera de només transferència, de només pal, de només límit i l'etapa final de manera de comerç complet. *Coinbase publicarà tuits anunciant les etapes per separat.

A partir d'ara, Coinbase començarà a acceptar transferències entrants d'ADA i obrirà la negociació més tard, el dijous 18 de març, si es compleixen les condicions de liquiditat. La bossa assenyala que la nova moneda serà accessible per als usuaris de totes les jurisdiccions admeses.

Últimas noticias